AFTENPOSTEN ANBEFALER JULERO

Aftenposten har satt opp liste med de 10 julealbumene gjennom tidene som de mener du bør ha i samlinga di. Julero med PUST er en av dem, i selskap med Elvis, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald og Bugge Wesseltoft! Se hele lista her.

"Ved inngang til en ny julesesong slippes det hvert år mange juleplater som mottas med ulike karakterer. I år har Aftenpostens musikkredaksjon også viet plass til de julealbumene gjennom tidene de mener du bør ha fremst i platehylla eller øverst i spillelista di i desember. På denne lista finner du PUST og Julero (Kirkelig Kulturverksted, 2011):

Sekstetten Pust tolker skandinaviske og tyske julesanger ved siden av egne komposisjoner. De arrangerer låtene selv, med vokalprestasjoner fnugglette som nysnø. Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning."

Det er utrolig stas for PUST å være med på en slik liste. Det er en stor anerkjennelse for musikken til ensemblet. I Aftenpostens anmeldelse av Julero i 2011 skrev de at "dette er en juleplate for evigheten". Nå understreker de det.

Aftenpostens anmeldelse av "Julero" fredag 25. november 2011. 

Aftenpostens anmeldelse av "Julero" fredag 25. november 2011. 

The norwegian newspaper Aftenposten has set up a list of the "top 10 Christmas albums of all time" that they think you should have in your collection. Julero with PUST is one of them, in company with Elvis, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald and Bugge Wesseltoft! See the complete list here.