JULERO - CHRISTMAS TOUR 2024

For 15. år på rad reiser PUST på juleturné! Vi har gleden av å invitere til julekonserter der det oser julefred og glede. Julero med PUST har blitt en god tradisjon for mange, og vi håper å se deg på en av våre konserter i år! Kjøp billetter her.

Foto: Taras Bezpalyi

Følgende steder får oppleve Julero med PUST i 2024:

Tirs 3/12 kl 1930: Hamar domkirke - Kjøp billett
Ons 4/12 kl 19: Nittedal, Kulturverket Flammen - Kjøp billett
Tors 5/12 kl 19: Drammen, Fjell kirke - Kjøp billett
Lør 7/12 kl 18: Tønsberg domkirke - Kjøp billett
Søn 8/12 kl 1930: Oslo, Kulturkirken Jakob - Kjøp billett
Lør 14/12 kl 18: Ski nye kirke - Kjøp billett
Søn 15/12 kl 19: Bærum kulturhus - Kjøp billett
Man 16/12 kl 20: Tromsø, Ishavskatedralen - Kjøp billett
Tirs 17/12 kl 1930: Bergen, St Jakob kirke - Kjøp billett
Ons 18/12 kl 1930: Stavanger, St Petri kirke - Kjøp billett
Tors 19/12 kl 20: Trondheim, Vår Frue kirke - Kjøp billett

(NB! Medlemmer av Norges Korforbund får 30% rabatt til de fleste av våre julekonserter i år. Bruk koden pust6voices til å låse opp billettalternativet hos Ticketmaster. Vi tilbyr også rabatt til student/honnør/grupper til de fleste konsertene.)

Hver desember siden 2010 har PUST turnert i hele Sør-Norge med konserten «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme navn og ble av kritikerne betegnet som «en juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten denne plata som en av ti juleplater du bare «må ha» i samlinga di, sammen med julemusikk av blant andre Frank Sinatra og Bugge Wesseltoft.

I 2020 kom bandets sjette album «Lengt etter lys» (Kirkelig Kulturverksted), bestående av både nykomponerte og mer kjente julesanger. Albumet fikk toppscore av amerikanske RARB – The Recorded A Cappella Review Board – og ble fremhevet som et av årets album (picks of the year). Albumet fikk også strålende kritikk i norsk presse:

«Det er altså en så vanvittig vakker klang i og av PUST både individuelt – og ikke minst kollektivt, at hvis ikke julefreden senker seg under avlytting av «Lengt etter lys» så bør man nesten søke profesjonell hjelp.»
(Tor Hammerø – Nettavisen, 2020)

I over 20 år har PUST vært en av de ledende vokalgruppene i Norden, og på mange måter vært banebrytende i sin genre med særegne vokalarrangementer og et kreativt vokaluttrykk sterkt inspirert av norske musikktradisjoner. PUST har alltid viet stor plass til kombinasjonen av stemmelek og personlighet i sin musikk, som viser hvor unikt, mangfoldig og autentisk stemmen er som instrument. Ensemblet er ekstra kjent for sitt stemningsfulle julerepertoar som får publikum til å senke skuldrene i førjulstida.

Velkommen til julero med PUST!

Her kan du se og høre en av perlene fra PUST sin julekonsert; "Ei rosa e utsprunge":

Juleturnéen til PUST er støttet av Kulturrådet: